A+ A A-

Brdska auto trka u Crnoj Gori, "Kotor-Trojica 2016"

Pin It

Druga po redu brdsko brzinska auto trka koja se boduje za prvenstvo BiH održana je proteklog vikenda (28./29.05.2016.) u Crnoj Gori, odnosno u Kotoru.
Čak 132 takmicara na startu bila je zaista impresivna brojka. Još impresivnije je bilo vidjeti preko 10.000 gledalaca koji su proveli vikend na stazi Kotor-Trojica.

Najveća trka po broju takmičara u istoriji Crne Gore. Okupili su se vozači iz Poljske, Češke, Slovačke, Austrije, Mađarske, Italije, zatim iz svih šest država (bivših jugoslovenskih republika) i sa Kosova.

Iz Bosne i Hercegovine je nastupilo 9 takmičara. Iznimno uzbudljivo, u stotinkama sekunde, su se odmjerili automobilisti iz BiH, koji su zaista imali zapažene vožnje i vremena u ukupnom poretku trke.

U grupi N sve tri naše honde su besprijekorno funkcionirale, a među njima je, debitovao na ovoj stazi takmičar Salih Ljubijankić, član našeg kluba "AMK EXTRASPORT", i osvojio prvo mjesto!

Drugo mjesto osvojio je Harun Hadžić, a treće Krešimir Bodnaruk.


U grupi E1 napetost je trajala do samog kraja, i to u svim klasama te grupe. Osim "bravo momci" ne preostaje nam ništa drugo za reći.

Konačne rezultate Crnogorske trke za BiH šampionat pogledajte OVDJE.

 

 

 

 

  

Cazin Grand Prix Championship

AMK Extrasport Cazin 2012. Sva prava pridržana...

Prijava or Registracija

LOG IN

Registracija

User Registration
or Odustani